Arta de a sarbatori succesul

A sărbători succesul la locul de muncă și în viața personală seamănă cu bornele kilometrice. Sărbătorirea produce și mai mult succes și contribuie la bucuria de a vedea obiectivele de la locul de muncă ori de acasă materializându-se.

Când un copil învață să meargă, toată lumea îl încurajează și aplaudă fiecare pas pe care-l face bebelușul – chiar dacă mai mult de jumătate dintre încercări au ca rezultat bușituri pe podea.

Oamenii sărbătoresc fiecare pas al copilului pentru a-l încuraja să încerce din nou. Învățarea presupune o mulțime de eșecuri, însă acest proces al progresului are nevoie de jaloane de succes  de-a lungul drumului.

Senzatii de bine

Vrei ca atunci când te simti bine sa împartasesti aceasta stare cu cei apropiati. Nu o poti face mai bine decât savurând aceleasi bunatati, adaugând la bucuria ta bucuria celorlalti.

Link 1

Împreuna

Ce bucurie e aceea pe care o sarbatoresti singur? Niciuna!
Daca vrei ca bucuria sa fie deplina trebuie sa sarbatoresti succesul ÎMPREUNĂ cu cei fata de care vrei sa iti arati recunostinta.

Link 2

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>