Bucătarul Chef Nelu Matei a creat un eveniment culinar fabulos care duce gastronomia la nivelul următor. Corporate Events a format dinamica perfectă între mese rafinate, ingrediente proaspete de înaltă calitate și un mediu familial prietenos de servire. Ambianța este absolut perfectă pentru a celebra succesul cu echipa, pentru team building ori o întâlnire intimă de afaceri.

Ana Martin, Oradea


La evenimentele asigurate de Chef Nelu Matei, știm sigur că echipa noastră primește alimente care nu numai că au un gust fabulos, dar sunt sănătoase și susțin economia și fermierii locali. Modificările sezoniere din meniu  sunt întotdeauna pe placul nostru. Într-o vreme în care ne îndepărtăm de sursele de mâncare ecologică, este minunat să petrecem o seară la o masă fabuloasă, servicii excelente și divertisment la maxim.

Andreea Anderson, Proprietar de restaurant


Ca fermier, este minunat să știu că alimentele pe care le cultiv pot fi folosite local în loc să fie expediate în toată țara. A fi partener cu Chef Nelu Matei e o onoare și un privilegiu pentru că știm că asta înseamnă prețuri mai mici pentru consumatorul final și o punere în valoare de excepție. Dorința sa de a lucra cu produse sezoniere crează un parteneriat excelent cu noi.

Lisa Sandu, Ferma căprițelor