Oferim experiențe de calitate la un preț excelent

Facem ca eleganța și rafinamentul să fie accesibile


Toată lumea iubește chilipirul! Nu ne așteptăm ca clienții noștri să fie diferiți. Deoarece am format parteneriate cu foarte multe companii diferite de-a lungul anilor, putem asigura clienții noștri că vor face economii însemnate pentru o serie de servicii diferite ce le putem oferi la pachet.

Doriți să vă promovați propriile produse atunci când nu luați masa cu noi? Puteți oferi cursuri de gătit. Doriți să găsiți cel mai bun vin din zonă? Participați la una dintre degustările de vin pe care le organizăm. Cu atât de multe opțiuni disponibile, cu siguranță veți găsi ceva ce vi se potrivește.

Cursuri de gătit


Parcurgeți cursurile de dimineață, apoi bucurați-vă de un prânz târziu pe terasă, cu gusturi exclusive, împreună cu colegii dvs.

Degustări de vin


Vino la degustările lunare de vinuri pentru a descoperi cele mai bune oferte de la cramele și podgoriile noastre locale. Serviciu de taxi gratuit oferit pe o rază de 10 km, așa că bucurați-vă! Nu ratați tururile trimestriale ale  vinăriilor, astfel o să vedeți unde este pregătit vinul nostru excelent.

Degustări de produse


Alăturați-vă nouă în zilele reci de iarnă pentru a gusta niște brânzeturi fabuloase. Cu o experiență de peste trei decenii în fabricarea brânzeturilor fine, evenimentul potrivește perfect preferințele dvs. de vin cu brânza artizanală proaspătă. Aceste evenimente anuale sunt un mare succes!