Parteneriate cu Restaurante de top


Dorim să anunțăm parteneriatul nostru cu restaurantul La Vila Mare din Oradea, oferindu-ne o sursă excelentă de citrice fine și proaspete.

READ MORE

Degustări


Colaborăm cu mai multe crame din zonă pentru a realiza „Drumul vinului” prin podgoriile și vinăriile locale.

READ MORE

Parteneriate cu Ferme Locale


Pentru a continua să creeze fabuloase preparate din bucătăria internațională, Chef Nelu Matei a încheiat parteneriate cu mai multe ferme din zonă, de unde obține produse de  înaltă calitate. Astfel în ofertă se vor regăsi în meniu selecții sezoniere de produse bio.

READ MORE


Evenimente în afara locației

Vino să vezi!

După solicitări ale clienților noștri de a afla informații despre parteneri, planificăm mai multe evenimente de degustări la restaurantele partenerilor noștri. Trimestrial vom găzdui câteva întâlniri cu partenerii noștri care sunt bucuroși să prezinte produsele noastre sezoniere, carne excepțională, vinuri fine și brânzeturi aromate. Veniți și întâlniți oamenii care fac mâncarea noastră fabuloasă!

Citește mai departe


Barbeque în stil Propriu

BBQ în stil Chef Nelu Matei

Sperăm că v-au plăcut mesele tip Barbeque livrate la domiciliu. Cu toate că a fost un an dificil pentru majoritatea dintre noi, la întâlnirile private ori de corporate, nu au lipsit fripturile la rotisor ori la grătar (BBQ).
Gustul desăvârșit și atmosfera incendiară au făcut ca evenimentele să fie într-adevăr de neuitat.

Vă mulțumim încă o dată tuturor celor care au comandat, ne-au distribuit evenimentele și ne-au urmărit în grupurile sociale. Vă suntem incredibil de recunoscători.

Citește mai departe


Mâncarea va fi totdeauna o plăcere

Zeci sau sute de persoane s-au bucurat de spectacolul gastronomic

De peste 10 ani de succes pe piața cateringului personalizat la domiciliu Chef Nelu Matei și-a anunțat planurile de extindere. Oferind inițial gustări și deserturi, astăzi Chef Nelu Matei oferă o gamă extinsă de servicii de divertisment pentru evenimentele dvs.: foto boot, fântână de ciocolată în 2 culori, BBQ, fum de ambient, ghiață carbonică, etc. Vă oferim o experiență specială, unică de servit masa disponibilă doar prin rezervare.

Citește mai departe