Meniuri inedite, particularizate

Există întotdeauna ceva nou de încercat și savurat


Produsele folosite în afara sezonului lasă întotdeauna dorințe ascunse. De aceea, folosim cele mai bune produse de sezon asezonate cu delicatese extrasezon, pentru a crea un meniu fabulos de dorințe împlinite. În loc să folosim produse de seră lipsite de aromă și aspect, noi schimbăm meniul la fiecare eveniment în parte, în fiecare sezon.

Sfeclă din prima recoltă, roșii coapte care abundă de arome în mijlocul verii și cel mai proaspăt dovleac iarna îți ispitește gustul la fiecare înghițitură. Ierburile aromate oferă un curcubeu în cerul gurii, în timp ce brânzeturile produse local și vinurile fine completează un eveniment de neuitat cu Chef Nelu Matei.

Vedeți o selecției de meniuri 

Cel mai rafinat eveniment corporate

Atmosferă de restaurant, chiar în curtea ta


Fie că aveți nevoie de o seară de discuții corporate de înaltă clasă, de un meniu pregătit pentru o nuntă sau alt eveniment special, un prânz casual cu prietenii ori cu echipa sau o după-amiază de weekend petrecută savurând mâncare ușoară cu desert și vin fabulos, putem crea experiența perfectă pentru dvs.

Cu mai multe zone de luat masa direct la sediul domneavoastră, există întotdeauna un loc perfect pentru a sărbătorii succesul de etapă. Doriți o seară romantică sub stele pe terasă? Putem amenaja locul pentru a vă oferi întâlnirea privată perfectă. Savurați mâncarea în familie sau cu echipa într-una din salile pertenerilor noștri. Serviți băuturi și aperitive într-un ambient de o eleganță desăvârșită.

Indiferent de nevoile dvs. de servit masa, vă putem oferi locația perfectă și cea mai bună mâncare, care vor face din evenimentul dvs. unul de neuitat.

Evenimente viitoare